• Streekblad Zoetermeer 2017

  Expositie in beeldentuin Atalanta

  Op zondag 27 augustus tussen 12 en 16 uur wordt voor de tweede keer dit jaar de tuindeur van Gonzagruimte 35 in Zoetermeer weer geopend voor publiek. Het is al tien jaar een klein feestje in de tuin om het publiek mijn nieuwe en oude werk te tonen. Gratis toegang.

  De keramiek beelden staan in in de tuin verdekt tussen de planten opgesteld, zodat je geod moet rondkijken om ze te ontdekken. Een gekke kop met 13 oren in een emmer, een nijlpaard met een jas aan tussen de bladeren van de Hosta, zoenende vissen, gekke beelden maar ook wat serieuzer werk, ook al zie je dat niet direct. Wat denk je van twee groene hazen die rondspringen met de doofpotonder hun arm,  die te maken hebben met de panamapapers?

  Ook komen serieuze onderwerpen aan bod in de keramiek zoals ouderdom, troost en euthanasie, maar met een vleugje onderkoelde humor.

  Kom het maar zien en vertel wat je ervan vindt.

  Er wordt gratis koffie en thee geschonken en er zijn biologische groenten en kruiden uit eigen tuin te koop voor zover voorradig.

  Zie verder www.maatschappij-in-beeld.nl of bel 0624420156


 • Kunstgalerij 'het Naakt' - Juryselectie mei 2016

  Mijn beeld was een van de 20 genomineerden. Dit is de juryselectie van AVROTROS Kunstwedstrijd ‘het Naakt’. Uit 3500 inzendingen koos de jury 20 werken die werden geëxposeerd in Museum de Fundatie. Uiteindelijk won Inke Brugman met haar werk 'The Little Boy' de juryprijs en Paul de Bie ging er met zijn werk 'Sabina’s Room' met de publieksprijs vandoor. Jury: Ralph Keuning - directeur Museum de Fundatie - en beeldend kunstenaars Marte Röling en David Bade. Mei 2016.


  web.avrotros.nl/cultuur/kunst/overview/naakten-stemmen