Mijn geboortejaar is 1953.  Ik heb cursussen gevolgd in keramiek, glazuren, betonbeelden, brons en lassen. Lessen in tekenen, acryl en olieverf schilderen en portretten.

Mijn werk bestaat uit beelden van keramiek en schilderijen van acryl en olieverf op paneel. Het afgelopen jaar ben ik aan het experimenteren met mixed media.

De manier van werken is heel divers, vrijheid is hierin belangrijk. De vormgeving is figuratief en verhalend

. In mijn werk zijn levensthema`s terug te vinden zoals; Kwetsbaarheid en troost, onderdrukking en mededogen, veerkracht, verbondenheid, humor en vrijheid. Menselijke emoties in de diepste zin van het woord. Ik geef mij zelf de ruimte om te laten ontstaan wat zich aandient. Maatschappelijk onderwerpen die mij raken probeer ik uit te werken in keramiek. Als ik mijn stemming niet direct kan vinden in het uitwerken van beelden, dan is het schrijven van gedichten en haiku`s vaak een beginpunt van een nieuw werk.

Ik heb het idee dat ik nog op zoek ben naar wie ik ben als kunstenaar. Ik blijf zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor het aanleren en combineren van technieken en materialen.

In mijn stadsbeeldentuin aan huis houd ik èèn keer per jaar een expositie.